Baleta nifo gaosi masini alamanuia meafaigaluega

pakete nifo o se vaega faʻainisinia taua i alamanuia eseese, ma o le masini pakete nifo o se sootaga taua i le gaosiga o meafaigaluega masini alamanuia.A uma le matauina ma le totoa, e mafai ona iloa manino o le atinae o oloa ma manaoga o pakete nifo masini meafaigaluega ua uma ona faia tele. suiga i tausaga talu ai nei.

1. O le o'o mai o masini masini nifo pakete sili atu

I le taimi muamua, o le fale gaosi meafaigaluega masini atinaʻe i tekinolosi e fai lava si tua, e masani lava le leai o se tutoatasi fou gafatia ma ki, lagolago tekinolosi autu, i le tulaga lelei o le mautu meafaigaluega masini, faatuatuaina, tumau pe a faatusatusa i oloa alualu i luma i fafo o loo i ai se avanoa manino.I lalo o le tulaga e faʻaleleia le faʻaleleia atili o le gaosiga, o se numera tele o mea fou e faʻaogaina ai masini nifo nifo i luga o le maketi i lea aso ma lea aso, o le faʻaleleia lea o le gaioiga lelei e maua ai le aafiaga tuusao.

2.Ua faatupulaia oloa auina atu i fafo

 I le avea ai o se mea fou fou, o se numera tele o oloa gaosi masini masini masini fale na amata ona faʻafeiloaʻi i le maketi i fafo, o le aofaʻi o le faʻatau atu i fafo o loʻo tumau pea le maualuga o le tuputupu aʻe. , o se tasi foi o malosiaga i totonu o aiga.

 3. O lo'o iai pea le avanoa maualuga

 E ui lava o le faleaiga pakete nifo sapalai manaoga ua ausia i se tulaga patino, ae o oloa maualuga-maualuga e manaomia pea le faaulufale mai e faamalieina, o lea e i ai ni tapulaa faapitoa.

444可以给我们加上这个边框吗)_副本

 


Taimi meli: Tes-09-2019