• pausahaan
  • tawaran
  • pakakas

Ningbo Yuhe Konstruksi mesin Co., Ltd. nu lokasina di kota palabuan well-dipikawanoh di Cina mangrupa produsén ékspor-Orient husus dina bagian mesin rékayasa, kaasup pin huntu, fasteners kawas bolts & kacangan. Pausahaan ieu diadegkeun taun 2002, tur nyertakeun wewengkon 5000 sq.m. mibanda luas lanté of 4000 sq.m. Ieu owns 100 staffs, kaasup 15 technicians na 2 insinyur senior. produk urang ngarojong mesin utama loba imah atawa merek internasional sarta ékspor ka puluhan nagara ...

proyék panganyarna

Sistem occlusion, nu dipaké pikeun excavator LIPI huntu, utamana ngeunaan sistem occlusion, nu perlu ngamangpaatkeun hiji leuwih switch bagian sarta bagian hiji huntu pikeun sambungan ngabentuk kana sistem spésifikasi occlusion huntu, profésional liebherr pin konci excavator supplier produksi ceuk ngaliwatan bagian pangabutuh switch jadi alus dibereskeun atanapi firmed dina excavator LIPI atanapi excavator sekop struktur, jeung bagian huntu LIPI perlu occlusion jeung bagian leuwih switch.

nempo leuwih
  • 11
  • 00
  • 99