• TË KOMPANISË
  • OFERTA
  • PAJISJET

Ningbo Yuhe Makineri Ndërtimi Co, Ltd. e cila ndodhet në një qytet të njohur port në Kinë është një prodhues eksport-orientuar të specializuar në pjesët e makinerive inxhinieri, duke përfshirë këmbët dhëmbët, fasteners si bulonave dhe arra. Kompania është themeluar në vitin 2002, dhe mbulon një sipërfaqe prej 5000 sq.m. me një sipërfaqe prej 4000 sq.m. Ajo zotëron 100 shtabet, duke përfshirë 15 teknikë dhe 2 inxhinierë të lartë. Produktet tona mbështesin makina kryesor i shumë shtëpi ose markave ndërkombëtare dhe eksportin në dhjetra vende ...

projektet e fundit

Sistemi mbyllje, e cila përdoret për dhëmb ekskavator kovë, sidomos të sistemit okluzion, e cila duhet të përfitojnë nga njëri mbi këmbeni pjesë dhe një dhëmbëve pjesë në lidhjen e formuar në një dhëmbëve sistem mbyllje specifikim, profesional Liebherr këmbët lock ekskavator furnizuesit e prodhimit tha se gjatë Pjesa nevojat kaloni jetë i mirë fikse ose të firmosur në strukturën e kovë ekskavator ose ekskavator lopatë, dhe pjesët e dhëmbëve kovë ka nevojë për mbyllje me pjesën kaloni mbi.

shiko më shumë
  • 11
  • 00
  • 99