O mea e mana'omia mo le gaosiga o pine

I aso nei i le tamaoaiga o maketi, faatasi ai ma le alualu pea i luma o tekinolosi, faapea foi ma le atinae faifai pea o le faasaienisi ma tekinolosi, o le fanua inisinia o loo i ai nei i le tamaoaiga o maketi o loo i ai se tulaga atinae faapitoa, ma o lenei o le pine pakete e masani ona faaaoga i aso nei excavator sili atu. lautele.I le faʻaogaina o ana masini, o loʻo i ai uiga lelei. Ina ia mafai ona faʻaaogaina ana oloa, faʻatasi ai ma se galuega lelei, o lea i le gaosiga tutusa ma le gaosiga, o loʻo i ai ni tulaga faʻapitoa.

I totonu o le pine nifo pakete mo le faʻaoga tutusa o loʻo i ai se galuega lelei, o le taimi nei o tagata i le gaioiga tutusa o ana oloa, o loʻo i ai tulaga faʻapitoa. I le faagasologa o le faagasologa talafeagai, o loo i ai le oneone lafo, forging ma le saʻo lafo. I le faagasologa o le lafoina tutusa, o loo i ai tulaga eseese.

pakete pine i le talosaga a tagata, ona o lona lelei galuega, o lea e mafai ona faʻaaogaina lautele i masini eseese talosaga. Ina ia faia i totonu o le talosaga, o loʻo i ai le uiga lelei, o lea e tauaveina ai le gaosiga tutusa i lona oloa, o le a faʻaauau le gaosiga e tusa ai ma le talosaga faʻapitoa.

1. O le faʻaogaina o le faʻagasologa e aofia ai: tipi mea i totonu o fua manaʻomia, faʻamafanafanaina, faʻafefeteina, vevela vevela, faʻamamāina ma asiasiga. .O lo'o fa'aalia uma i latou i le fa'alavelave fa'aleagaina o le si'osi'omaga ma galuega; I totonu o faleaoga fa'amalosi tetele, e fesuisuia'i lamatiaga ma le galuega.
Tulaga faigaluega e ui ina eseese tulaga o galuega e tusa ai ma le ituaiga o fa'ameamea, e iai a latou uiga e tutusa ai: feololo le malosi o galuega lima, o le vevela ma le vevela microclimate, pisa ma le vibration, ma le fa'aleagaina o le ea e le asu.
2. O loʻo faʻaalia tagata faigaluega i le maualuga o le vevela o le ea ma le vevela vevela i le taimi lava e tasi, e mafua ai le faʻaputuina o le vevela i totonu o le tino, vevela faʻatasi ai ma le vevela vevela, e mafua ai le le paleni o le vevela ma suiga faʻaleagaina. O le aofaʻi o le afu e gaosia e se 8- itula faigaluega o le a eseese ma le si'osi'omaga kesi la'ititi, malosi fa'aletino, ma le tikeri o le fetuunaiga vevela, e masani lava e amata mai i le 1.5 i le 5 lita, pe sili atu foi. e masani lava 55 ~ 95. Ae ui i lea, i totonu o se aʻoaʻoga faʻamalosi tele, o le nofoaga galue i tafatafa o le ogaumu faʻavevela poʻo le pa'ū samala masini e mafai ona maualuga e pei o 150 ~ 190. Faigofie mafua ai le leai o se masima ma vevela spasm. Faʻaalia i suiga microclimatic i le taimi o le malulu. E mafai ona saofagā le vaitau i le fetuuna'iga, ae o suiga vave ma soona fai e ono a'afia ai le soifua maloloina.
Filogia o le ea: o le ea i totonu o fale faigaluega e mafai ona i ai sot, carbon monoxide, carbon dioxide, sulfur dioxide, poʻo acrolein, e faʻatatau i le ituaiga o suauu o loʻo faʻaaogaina i totonu o le ogaumu faʻavevela ma mea leaga o loʻo i ai, faʻapea foʻi ma le lelei o le mu, faʻafefe o le ea, ma le ea. .
Pisa ma le vibration: o le ituaiga forging hammer o le a mautinoa lava e maua ai le pisapisao maualalo ma le vibration, ae e mafai foi ona i ai ni vaega maualuga maualuga, o le maualuga o le mamafa o le 95 ~ 115 db.Workers 'faʻaalia i le faʻafefeteina faʻamalosi e mafai ona iʻu i le temperamentality ma le faʻaleagaina, e ono fa'aitiitia ai le malosi galue ma afaina ai le saogalemu.

ewq


Taimi meli: Tes-23-2019