• КОМПАНИЈАТА
  • понуда
  • ОПРЕМА

Ningbo Yuhe Градежни машини копродукции, ООД. кој се наоѓа во добро позната порта град во Кина е извозно ориент производител на специјализирани во областа на инженерството машини делови, вклучувајќи заби игли, сврзувачки елементи како ореви и завртки. Компанијата е основана во 2002 година и зафаќа површина од 5000 кв.м. со површина од 4000 кв.м. Тој е сопственик на 100 службеници, вклучувајќи ги и 15 техничари и 2 високи инженери. Нашите производи ги поддржи главната машини за многу домашни и меѓународни брендови и извоз во десетици земји ...

последните проекти

Системот на оклузија, која се користи за багер кофа заб, особено на системот за оклузија, која треба да ги искористат предностите на еден над прекинувач дел и еден заб дел на врската формирање во системот спецификација оклузија на забите, професионални Liebherr заклучување багер иглички производство на снабдувачот, изјави во текот на прекинувач дел треба да биде добро фиксни или зацврсти на структурата на багер кофа или багер лопата, и кофа заб делови треба оклузија со над прекинувач дел.

Гледај Повеќе
  • 11
  • 00
  • 99