• COMPANY
  • tawaran
  • EQUIPMENT

Ningbo Yuhe Construction Machinery Co., Ltd. kang dumunung ing kutha plabuhan misuwur ing China yaiku salah sawijining perusahaan kaca-orient specialized ing bagean mesin engineering, kalebu pins untu, fasteners kaya bolts & perkakas. Perusahaan iki didegaké ing taun 2002, lan jembaré saka 5000 sq.m. kanthi wiyaripun lantai saka 4000 sq.m. Iku ndarbeni 100 tenaga, kalebu 15 teknisi lan 2 engineers senior. produk kita ndhukung mesin utama akeh ngarep utawa merek internasional lan kaca kanggo Welasan negara ...

proyèk anyar

Sistem occlusion, kang digunakake kanggo excavator ember waos, utamané saka sistem occlusion, kang perlu njupuk kauntungan saka siji liwat ngalih part lan bagéan siji waos kanggo sambungan mbentuk menyang sistem specification occlusion untu, profesional Liebherr pins kunci excavator supplier produksi ngandika liwat part kabutuhan ngalih dadi apik tetep utawa firmed ing excavator ember utawa excavator shovel struktur, lan bagéan waos ember perlu occlusion karo sisih liwat ngalih.

ndeleng liyane
  • 11
  • 00
  • 99